kdaj poklicati zdravnika med obiski pred rojstvom

Nosečnost je veselo čas, kot tudi življenjsko spreminjajoče se devetmesečno pot popoln z mnogimi vprašanji. Z dragocenim otrokom na poti, imate lahko veliko skrbi, kot so meseci roll. Je moja jutranja bolezen tipična? Zakaj boli, ko pišem? Je moj otrok vlečen in brca toliko, kot je to storil prejšnji teden?

Kaj je normalno? Kaj je lahko vzrok za zaskrbljenost? Svojega zdravnika ne želite motiti za vsako malo stvar, ampak kako veste, kdaj naj pokličete med obiski? Če imate zaskrbljenost, lahko hiter klic svojemu zdravniku pomaga ublažiti vaš um. Če niste prepričani, vam lahko ta navodila pomagajo vedeti, kdaj morate poklicati svojega zdravnika med obiskom pred rojstvom.

Težave se lahko pojavijo med nosečnostjo, tudi pri zdravih ženskah, ki jih najmanj pričakujejo. Nekateri zdravstveni pogoji, kot sta visok krvni tlak in gestacijski diabetes, pogosto nimajo simptomov. Vaš zdravnik vam bo testiral te in druge zdravstvene težave med obiskom pred rojstvom, da bi jih zgodaj diagnosticirali in zdravili.

Mame-to se lahko tudi razvije bolj pogoste okužbe, kot so gripa, okužba sečil ali bakterijska vaginoza (BV), vrsta vaginalne okužbe. Vse te okužbe so bile povezane s prezgodnjim porodom, zato je nujno, da se zdravite. Dejansko lahko gripa noseča ženska dovolj bolna, da potrebuje bolnišnično oskrbo.

Nasveti za Relie Relief; Zdrava diapering: osnovna; Zobni obiski za nosečnice

Te zdravstvene težave imajo opozorilne znake, ki jih morate posvetiti zdravniku. Na primer, če imate okužbo sečil, morda počutite bolečine in pekočo, ko pišete. Z vaginalno okužbo je včasih močan otip: slabo odzračevanje.

Zavedajte se svojega telesa. Če opazite kateri od naslednjih simptomov, takoj obvestite svojega zdravnika. Ne čakajte na naslednji sestanek.

Zdravi recepti Minus Heartbur; Zaščitite svojo družino pred vetrovi; Okoliščen zaradi inkontinence?