Voda v vodi: uporaba, neželeni učinki, interakcije in opozorila

Agua de Willard, Biowater, ogljikova aktivirana voda, katalizirana spremenjena voda, Eau de Willard, Williardova voda.

Willardova voda je kemično predelana voda, ki vsebuje sestavine, kot so kamna sol, kalcijev klorid in magnezijev sulfat. Willardova voda je bila v zgodnjem dvajsetem stoletju razvita na šoli za rudnike v Južni Dakoti kemijski profesor John Wesley Willard, dr. To posebno vodo je razvil in patentiral kot industrijsko čistilno sredstvo za čiščenje in razmaščevanje delov vlaka. Ljudje v mestu so poskusili vzeti Willardovo vodo kot zdravilo. Kmalu je Willardova voda postala legendarna kot zdravilo za skoraj vsako bolezen, znano ljudem in živalim ter kot gnojilo rastlin; Ljudje vzamejo Willardovo vodo za artritis, akne, tesnobo, živčni želodec, visok krvni tlak, razjede in izpadanje las; Willardova voda se uporablja kot zdravilo za levkemijo pri kravah in mačkah; V predelovalnih dejavnostih se Willardova voda uporablja kot prehrambeni prezračevalnik in pomoč za perilo.

Za razumevanje, kako bi Willardova voda delovala, ni na voljo dovolj informacij.

Nezadostni dokazi; Artritis; Akne; Anksioznost; Živčni želodec; Visok krvni pritisk; Razjede; Izguba las; Drugi pogoji. Potrebni so dodatni dokazi za oceno učinkovitosti Willardove vode za te uporabe.

Na voljo ni dovolj podatkov, da bi vedeli, ali je Willardova voda varna ali kakšni so možni neželeni učinki. Ameriška agencija za prehrano in zdravila (FDA) priznala, da Willardova voda ni varna ali učinkovita; Posebni previdnostni ukrepi in opozorila: Nosečnost in dojenje: pomanjkanje je znano o uporabi Willardove vode med nosečnostjo in dojenjem. Ostanite na varni strani in se izognite uporabi.

Za WILLARD WATER Interactions trenutno nimamo podatkov

Ustrezni odmerek Willardove vode je odvisen od več dejavnikov, kot so uporabnikova starost, zdravje in številni drugi pogoji. V tem času ni dovolj znanstvenih informacij za določitev ustreznega razpona doz za Willardovo vodo. Upoštevajte, da naravni izdelki niso vedno nujno varni in so lahko pomembni odmerki. Upoštevajte ustrezne smernice na oznakah izdelka in se pred uporabo posvetujte s svojim farmacevtom ali zdravnikom ali drugim zdravstvenim delavcem.

Reference

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR za zdravila rastlinskega izvora. 1. izd. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Pregled naravnih izdelkov po dejstvih in primerjavah. St Louis, MO: Wolters Kluwer Co, 1999.

Naravna zdravila Celovita zbirka potrošniških različic. glejte »Različna zbirka podatkov o naravnih zdravilih«. Fakulteta za terapevtsko raziskovanje 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, depresija