kaj je v vašem dvorišču za otroke?

Lahko je drago in dolgotrajno, da v dvorišču postavite varno in zabavno otroško igrišče. Ena mama, ki sina raste iz veliko zgodnjih otroških igrač, ki jih imajo, načrtuje novo igrišče in zahteva vpogled v našo starševsko skupnost.

“Nocoj sem kupil gugalnico in naslednji teden bo tukaj. To bo ogromen hit z otroki za nekaj časa, “pravi.

Razprava se hitro premika na prednosti in pomanjkljivosti nekaterih nizov nihanj – kaj raste z otroki in kaj ne, in ali so “vintage” kovinski kompleti tako varni kot sodobne lesene različice. Ena mama opisuje, kako je prilagajala svoj lesen swing set, ki obdaja odprt prostor pod drsnim prostorom v klubsko hišo s klopjo in tablo.

Druga mama ima za svoje otroke avto-obliko kljuka. “Dobili smo ga lansko leto od velikonočnega zajčka in na njem je lahko na voljo do sedem otrok, kar je super tudi za domišljijo.” Njeni otroci uživajo tudi pri poskusu rasti paradižnika v svoji mali vrtni parceli.

Delni sendvič; Kos svežega fruja; Nekaj ​​sladkarij ali piškotov; Vozna vožnja

Druge priljubljene predmete predvajanja vključujejo peščene mize, vodne mize, povezovalne predore in napihljive bazene. Več mame ugotavlja, da imajo manjše predmete na prostem, kot so kroglice, mehurčki, kreda za pločnike in igrače s peskom, ki so vgrajene v krovne kable.

Ni vsakdo dvorišče polno igralne opreme. Ena mama pravi, da je njena nagnjena dvorišče odlična za valjenje in snežne sankanje, toda igrače, kot so košarkaški obroč in nogometna mreža, so shranjene v garaži, dokler ni čas za njihovo uporabo. Njena družina ima veliko prednosti bližnjega otroškega parka, kot tudi druga mama, katere dvorišče je sestavljeno predvsem iz vrtnega prostora.