kaj stane, da imajo in dvigniti dvojčka

Če imate dvojčke dvakrat lepo, če ste pripravljeni na dodaten strošek. In samo zato, ker skrbite za dve, to ne pomeni, da se mora vaša cena znova podvojiti.

Določeni stroški, ki jih boste imeli le enkrat, na primer okrasitev drevesnice ali nakup večjega avtomobila. Nekateri trgovci na drobno ponujajo popuste za dvojčke in če skušate zmanjšati stroške, lahko vaši dvojčki delijo predmete, kot so oblačila, igrače, otroški prevoznik ali igrišče.

Na splošno so stroški, ki jih imajo in vzgajajo dvojčka, odvisno od tega, kje živite, do družinskega dohodka in ali imate zdravstveno zavarovanje. Obremenitve so ponavadi nižje na jugu in višje na severovzhodu.

Tukaj je ideja, kaj lahko pričakujete v zgodnjih fazah življenja tvojih dvojčkov.

Nasveti za Relie Relief; Zdrava diapering: osnovna; Zobni obiski za nosečnice

Ena plus ena je pet? Tako je. Stroški dvojčkov, ki znašajo 15.293 dolarjev v letu 2012, so lahko petkrat večji od enega samega otroka, ki znaša 3.430 ameriških dolarjev.

V nedavni študiji, objavljeni v Journal of Obstetrics & Gynecology, so raziskovalci povezali višje stroške dvojčkov s pogostejšimi uradnimi obiski, daljšimi bolnišničnimi bivanjem, potrebo po C-odsekih in večjim tveganjem za nastanek stanj, kot je visok krvni tlak, srce bolezni, diabetesa in anemije. Tudi dojenčadi pogosteje potrebujejo intenzivno nego po rojstvu.

Večina otroške opreme je narejena za otroke z enim otrokom. Ampak ne obupajte: še vedno lahko najdete peščico osnovnih otrok, namenjenih za dva.

Tu je vzorec orodja za dvojčka

Dvojni voziček: nekoliko večji od tradicionalne vožnje z otrokom, dvojni sprehajalci prihajajo v dveh modelih: vzporedno in tandem z eno datoteko. Bočna stran se giblje med 100 in 1400 ameriškimi dolarji, vendar na splošno stane 350 do 450 dolarjev. Tandemi tečejo malo manj, od 250 do 300 dolarjev.

Če želite zmanjšati stroške in večji del trdovratnega vozička, upoštevajte voziček s prostorom za dva otroška sedeža za otroke od $ 55 do $ 100.

Zdravi recepti Minus Heartbur; Zaščitite svojo družino pred vetrovi; Okoliščen zaradi inkontinence?

Twin bassinet: Lesena dvojna jaslice so lahko draga, zato, če želite shraniti, razmislite o tkanem z dvojnim bassinetom, ki lahko stane približno 175 dolarjev.

Nosilec za dve osebi: naj jih držijo blizu? Dvignite dvojno obremenitev na trup z dvojnim otroškim nosilcem. Morda boste plačali približno 140 dolarjev za vzporedni model in približno 400 dolarjev za enega z otrokom v sprednji vrečki in drugim kolesom.